1000g Naše vinná klobása

Naše vinná klobása, kterou již znáte. Nově si ji můžete vychutnat v rodinném balení.

Masný polotovar určený pro tepelnou úpravu. Před úpravou klobásu potřete sádlem nebo jiným tukem, v troubě pečte na 120 °C po dobu 12 - 15 minut nebo na pánvi na mírném plameni po dobu 15-18 minut.

Vinnou klobásu můžete hned upéct nebo zamrazit do zásoby (v tom případě ji před pečením vytáhněte včas, aby povolila).

Skladem (> 5 ks)
450 Kč

vepřové maso 80 %, víno 4 % (obsahuje oxid siřičitý), mléko, jedlá sůl (>1 %), pšeničná mouka, voda, droždí, koření, skopové střívko

Alergeny: lepek, mléko, siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: