200g Kančí klobása s jalovcem a ginem

baroque maso a bezlepkové

Použití: Klobásu na pánvi zprudka opečeme na troše oleje z obou stran po dobu 90 vteřin a následně v troubě při 160°C dopečeme po dobu cca 10 – 15 minut na pečícím papíře. Klobásu je možné péct i bez předchozího předpečení na 160°C po dobu 20 – 25 minut.  Jako přílohu doporučujeme pečené brambory s tymiánem, či bramborový salát pro výjimečnou sváteční atmosféru!

Skladem (> 5 ks)
106 Kč

Složení: kančí maso 67 %, vepřové maso, vinný ocet (siřičitany), gin 2 %, sůl 2 %, jalovec 1 %, skopové střívko, třtinový cukr, koření

Alergeny: siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: