230-250g Dančí steak sous vide z kýty s medovinou, dip s brusinkami

baroque maso a bezlepkové

Použití: Nevybalený dančí steak předehřejeme, avšak nevaříme(!) v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu cca 90 vteřin z obou stran. Jako přílohu doporučujeme batátové, či celerové pyré.

Skladem (> 5 ks)
186 Kč

Složení: dančí kýta Baroque maso (82 - 83 %), brusinky (9 - 10 %), třtinový cukr, přepuštěné máslo, balzamikový ocet (obsahuje siřičitany), jedlá sůl (>1 %), pepř, koření

Alergeny: siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: