230-250g Jelení steak sous-vide, švestkové chutney

Opravdu famózní oběd či večeři vykouzlíte během chvilky díky skvěle předpřipravenému sous-vide jelenímu hřbetu z našeho masa, párovaného se švestkovým čatní z Gruntu Pardubice! Doporučená úprava: Ponechte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran.

Skladem (> 5 ks)
206 Kč

Složení: jelení hřbet Baroque maso (82-83 %), švestkové čatní z Gruntu Pardubice (17-18 % - švestky, třtinový cukr, červená cibule, citrónová šťáva, jablečný ocet, slunečnicový olej, česnek, zázvor, chilli, skořice, jedlá sůl, pepř)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: