230-250g Kančí steak sous vide z kýty, dip ze slaného rybízu

baroque maso a bezlepkové

Použití: Nevybalený kančí steak předehřejeme, avšak nevaříme(!) v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu cca 90 vteřin z obou stran. Jako přílohu doporučujeme klasickou bramborovou kaši nastavovanou křenem a skleničku baroque cuketády s chilli.

Skladem (> 5 ks)
186 Kč

Složení: kančí kýta Baroque maso (82-83 %), cibule (6-7 %), černý rybíz (6-7 %), třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, balzamikový ocet (obsahuje siřičitany), sůl, pepř, koření

Alergeny: siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: