230-250g Srnčí hřbet sous vide v ořechovce, zázvorová cibuláda

baroque maso a bezlepkové

Jemné a lahodné srnčí maso doporučujeme jako hlavní komponent jakéhokoliv typu rizota. Nevybalený srnčí hřbet předehřejeme, avšak nevaříme(!) v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu cca 90 vteřin z obou stran. Následně maso nakrájíme na plátky široké cca 2cm a pokládáme navrch rizota. Tip: Pro povznesení Vašeho jídla doporučujeme přidat do košíku baroque cibuládu, a tu ještě navíc promíchat s rizotem!

Skladem (> 5 ks)
226 Kč

Alergeny: siřičitany

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: