230g-250g Hovězí rump steak sous vide v meruňkovici a cibuláda
Bezlepkové
Tepelně neopracovaný masný výrobek, určený pro tepelnou úpravu.
Kategorie: | Maso |
---|
Složení: hovězí květová špička (82 – 83 %), cibule (12 - 13 %), tymián, třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, meruňkovice, balzamikový ocet, sůl, pepř, koření.
Použití: Nevybalený steak předehřejeme, avšak nevaříme(!) v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně steak opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu cca 3 minut z obou stran pro dosažení stupně propečené medium (cca 56°C). Jako přílohu doporučujeme například bramboru Hasselback, která skvěle harmonizuje s naší cibuládou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář