360g Strapačky s kysaným zelím a kančími škvarky
baroque maso
Strapačky k nám zavítaly ze Slovenska a jsou to vlastně halušky nikoli však s brynzou, ale se zelím. Připravujeme je dle tradiční receptury, jejich jemná bramborová chuť dokonale ladí s křupavými kančími škvarky. Ty naši řezníci zpracovávají s úctou k základní surovině a důrazem na tvorbu minimálního odpadu. Kysané zelí pak dodá tu správnou, pro nás značně návykovou, chuť.
Kategorie: | Tradice |
---|
Hotové chlazené jídlo. Složení: 59% strapačky (brambory, polohrubá pšeničná mouka, bramborový škrob, vejce, jedlá sůl), 28% kysané zelí (80% kysané zelí, šťáva z kysaného zelí, jedlá sůl, koření), 13% kančí škvarky (100% zvěřina – vypečené kančí sádlo).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář