510g Paprikový lusk plněný zvěřinou, rajská omáčka, náš houskový knedlík
baroque maso
Rajská omáčka, typická pro českou kuchyni, je specifická svou sytou barvou, k níž přispívá kvalitní rajčatový protlak, ale také kořenová zelenina, na jejímž základu jsou restovány ostatní suroviny. V naší verzi jsme jako přílohu zvolili domácí houskový knedlík a jako hlavní komponent šťavnatý paprikový lusk, plněný zvěřinou. Konkrétně se jedná o mletý ořez ze srnčího, dančího a kančího masa, a to jak ze hřbetu, krkovice, plece, tak i kýty. Všechny zvěřinové komponenty pochází z volně udržitelných honiteb a jsou ručně a s láskou dále zpracovávány našimi řezníky.
Kategorie: | Tradice |
---|
Alergeny: pšenice, mléko, vejce, celer.
Hotové chlazené jídlo. Složení: 29% paprikový lusk plněný zvěřinou (50% zvěřinový ořez (ořez ze srnčího, dančího, kančího masa ze hřbetu, krkovice, plece, kýty), vepřová plec, 15% paprikový lusk, strouhanka, pšeničná mouka, cibule, vejce, česnek, jedlá sůl, koření), 39% rajská omáčka (29% rajčatový protlak (pitná voda, rajčata, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, jedlá sůl), cibule, mrkev, celer, petržel, paprika, pšeničná mouka, vepřové sádlo, cukr, jedlá sůl, koření), 32% knedlíky (pšeničná mouka, voda, mléko, droždí, vejce jedlá sůl, cukr).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.